Inloop

De inloop is een veilige plek waar iedereen zichzelf kan zijn en niets ‘moet’. Je kunt hier terecht voor een kop koffie/thee, een spelletje en/of een praatje. Er is een biljarttafel aanwezig en er staan computers die je mag gebruiken. Je kunt een bezoek dus op je eigen manier invullen. Bij de Inloop van het clubhuis kun je ook terecht als je niet als lid ingeschreven bent.

Er zijn leden of stafleden bij de Inloop aanwezig die de koffie/thee verzorgen en bij wie je terecht kan voor een luisterend oor. Elke middag is er de mogelijkheid om voor een kleine prijs te lunchen. Twee keer per week wordt er tussen de middag een lekkere en gezonde warme maaltijd geserveerd.

In de Inloop hoeft niets. De ervaring leert echter dat mensen graag weer dingen op willen pakken wanneer ze terug kunnen vallen op een veilige basis en goede contacten. Daarna is de volgende stap, een lidmaatschap van het clubhuis, meestal niet meer zo groot. En hier kan dan, zoals eerder genoemd, geëxperimenteerd worden met verschillende werkzaamheden.

Belangrijk!
Je kunt de Inloop altijd bezoeken, hier is geen indicatie of verwijzing van een andere organisatie voor nodig.